Lindströms angusburgare

Gris

Griskött är en klar favorit när vi svenskar skall grilla och nedan finner du recept med allt från klassisk fläskfilé, läckra kamben lagade "low & slow" till julskinka, så det är bara att tända grillen.


En läckert bacon recept
tid: 2 tim | grillmetod: indirekt | styrka: medium  | nivå: medel
BBQ ribs Ett recept på revben när det är som bäst.
tid: 60 min | grillmetod: 50/50 | styrka: medium  | nivå: lätt
En klassiker med bacon, sallad och tomat.
tid: 20 min | grillmetod: direkt | styrka: mild  | nivå: lätt
Ett recept som är en fröjd för smaklökarna.
tid: 1 tim 20 min | grillmetod: indirekt | styrka: medium  | nivå: lätt
En klassisk hel fläskfilé på grillen
tid: 30 min | grillmetod: 50/50 | styrka: mild  | nivå: lätt
Tillagas på låg temperatur under långtid.
tid: 3 tim 30 min | grillmetod: 50/50 | styrka: medium  | nivå: medel
Spett med fläskfile och chipotlepaste
tid: 20 min | grillmetod: 50/50 | styrka: stark  | nivå: lätt
Tillagat på det rätta sättet.
tid: 8 tim | grillmetod: the snake | styrka: mild  | nivå: medel