Lindströms angusburgare

Fisk & skaldjur

Lite fetare fiskar som lax och markrill är som gjorda för grillen. Även mindre feta fiskar passar bra att tillaga på grillen, men för att de inte skall falla isär används helst ett halster.

Skaldjur är havets frukter och en delikatess på grillen. Det går snabbt att tillaga och passar som förrätt och till hudvudrätt.


Ett skaldjursspett med sting.
tid: 20 min | grillmetod: direkt | styrka: medium  | nivå: medel
Underbart goda havskräftor med citronsmör.
tid: 20 min | grillmetod: direkt | styrka: mild  | nivå: lätt
Lax passar perfekt att gör burgare av
tid: 45 min | grillmetod: direkt | styrka: mild  | nivå: medel
Vinkokta blåmusslor.
tid: 30 min | grillmetod: direkt | styrka: mild  | nivå: lätt
En läcker soppa toppade med musslor och bacon
tid: 30 min | grillmetod: direkt | styrka: mild  | nivå: medel
Lättgravad lax på grillen är något alla måste prov
tid: 30 min | grillmetod: indirekt | styrka: mild  | nivå: lätt
En klassiker från västkusten
tid: 15 min | grillmetod: 50/50 | styrka: mild  | nivå: lätt
Sverige möter Japan på grillen
tid: 15 min | grillmetod: direkt | styrka: medium  | nivå: lätt
Rökt laxsida
tid: 30 min | grillmetod: indirekt | styrka: mild  | nivå: lätt

BBQtaste klickbara taggar: