Lindströms angusburgare
  |    |    |    |    |
publicerad: 10 feb 2003 | av: BBQtaste | foto: BBQtaste

Våra tjänster

Sammanställning av de tjänster vi erbjuder på den svenska och norska marknaden. På våra eventteam finna allt från kockar, projektledare, värdar/värdinnor till fotograf.

Road Show

Vi har många års erfarenhet av att genomföra turnéer genom Norden, där vi kan ta allt från ett helhetsansvar till att ha ett team grillkockar på plats.

Grillskolor

Med olika teman arrangerar vi grillskolor på den svenska och norska marknaden. Vi har 12 fasta kursplatser i anslutning till konferenshotell runt om i Sverige och Norge. Kursmiljö kan även skapas där kund önskar.

Demo

Vi har ingen ambition att bli störst på demo, men när vi utför ett demo är vi minst tre personer på plats och skapar en stor miljö med tydlig kommunikation.

Eget eventteam

Önskar du ett eventteam kring ditt varumärke/företag, så ordnar vi med detta. I upplägget ingår allt från utbildning, profil på personal, eventmiljö till hur du önskar att vi skall lyfta fram ditt varumärke/företag.

Mässor

Våra grillkockar används flitigt av våra partners vid olika mässor. Bland de lite större uppdragen är GladMat med 240 000 besökare, där vi lagade en smakmeny som matchade 6 olika viner.

Föreläsningar

Varje år arrangerar vi ett antal föreläsningar med inriktning på mat och dryck med grillen i fokus. Våra föreläsningar kan även användas som produktutbilning.

Receptproduktion

Inför varje grillsäsong tar vi fram över 40 nya recept för tryck och publicering på webb. Uppdragen kommer från våra partners och tidningar.

Nyhetsbrev

Önskar du nå 58 000 grillentusiaster i Sverige, så är vårt nyhetsbrev till våra medlemmar rätt forum.

Annonsering

På vår webbplats kan vi erbjuda annonsering med med allt från ämnes indexering till stora kampanjer. Målgruppen är Sveriges grillentusiaster.

Special event

Vi anpassar upplägg helt efter kundens önskemål, där vi finns med före, under och efter eventet. På vårt arbetsteam finns allt från projektledare, kockar till fotograf.